ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, προχωρήστε στη διαδικασία αλλαγής του προϊόντος ή επιστροφής χρημάτων.Μπορείτε να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας σας με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλυτερης αξίας.

Όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς και γινονται δεκτές εφοσον:

  1. Πριν την αποστολή των προϊόντων έχετε επικοινωνήσει μαζί μας στο 6959656865 ή στέλνωντας email στο info@olivalavish.com.
  2. Γίνουν σε διάστημα 7(επτα) ημερών απο την μέρα παραλαβής τους.
  3. Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα, με τα προστατευτικά αυτοκόλλητα , άθικτα με όλα τα καρτελάκια barcode επισυναπτόμενα πάνω τους καθώς και με την απόδειξη αγοράς.
  4. Αποστείλετε το προϊόν μέσω της γενικής ταχυδρομικής με την οποία συνεργαζόμαστε (το σχετικό κόστος αποστολής του προϊόντος σε περίπτωση επιστροφής επιβαρύνει εσάς).

Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με δική του επιβάρυνση.

Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Σε περίπτωση κάποιου προβλήματος μελλοντικά, η εταιρεία μας δε φέρει ουδεμία ευθύνη.

Αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε προϊόντα προσφοράς, παρά μόνο αλλαγή σε νούμερο και μόνο βάση διαθεσιμότητας. Για λόγους υγιεινής ΔΕΝ γίνονται αλλαγές ούτε επιστροφές σε εσώρουχα, μαγιό και σκουλαρίκια. Σε προϊόντα προσφοράς ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Εφόσον τηρούνται οι πιο πανω όροι, μας στέλνετε πίσω το προϊόν ΜΟΝΟ με γενική ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη (δική μας δηλαδή)

Το κόστος αλλαγής ανέρχεται στο πόσο των 5€.
Σε περίπτωση που στείλετε το δέμα με διαφορετική μεταφορική, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει εξ ολοκλήρου εσάς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 

Εφόσον τηρούνται οι πιο πάνω όροι, η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος και επιστρέφεται μόνο η καθαρή αξία του προϊόντος (χωρίς ΦΠΑ) και χωρίς τα έξοδα μεταφοράς. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 7 εργάσιμων ημερών απο τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

Για αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος από Κύπρο στέλνετε το δέμα με το ταχυδρομείο συστημένο. Μόλις λάβουμε το δέμα σας και εφόσον αυτό πληροί τις παραπάνω προυποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων , σας στελνουμε το προϊόν με το οποιο θέλετε να κάνετε αλλαγή ή σας κάνουμε Refund στην κάρτα σας την αξία των προϊόντων που μας έχετε επιστρέψει. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος και επιστρέφεται μόνο η καθαρή αξία του προϊόντος (χωρίς ΦΠΑ) και χωρίς τα έξοδα μεταφοράς. Επιστροφές σε εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνονται. Καλό είναι για την ασφάλεια του δέματος σας να κρατάτε τον αριθμό αποστολής του δέματος που μας επιστρέφετε. Τα μεταφορικά επιστροφής ή αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΑΛΛΑΓΗ / ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν εχει τιμολογηθεί, συσκευαστεί ή έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς, καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο: 6959656865. Εάν έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό σας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής ή αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει μελλοντική παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων ή και επιστροφών.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας OlivaLavish:

Τηλεφωνικές παραγγελίες και εξυπηρέτηση πελατών: 6959656865

Δευτ.- Παρ. 10:00 – 20:00

Emailinfo@olivalavish.com

* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση